HATAY / ANTAKYA - NARLICA CUMHURİYET ORTAOKULU

NARLICA CUMHURİYET ORTAOKULU

NARLICA MAH. CUMHURİYET CAD. 243.SOKAK ANTAKYA/HATAY
Vizyon
Atatürk´ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında, eğitim - öğretimin her alanında fark yaratarak, farkında olunan okul olmak.
Misyon
Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Narlıca Cumhuriyet Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
(İNGİLİZCE)
OKULUMUZ NARLICA İMAM HATİP ORTAOKULU BİNASINI KULLANMAKTADIR
Servis Bilgisi
ÖĞRENCİ SERVİSLERİMİZ MEVCUTTUR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ İMKANLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR
Merkez
6km
Okulun Sınav Başarı Durumu
BAŞARI ORTALAMAMIZ ŞİMDİLİK İL ORTALAMASININ ALTINDA OLUP HER GEÇEN YIL DAHA İYİYE GİTMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ ZENGİN SPORTİF FAALİYET İMKANINA SAHİPTİR. MASA TENİSİ, VOLEYBOL, FUTBOL,BASKETBOL,ATLETİZM ALANINDA EĞİTİMLER VERİLMEKTEDİR. DERS DIŞI (EGZERSİZ) ÇALIŞMALARI SENE BOYUNCA SÜRMEKTEDİR.
FEN LABORATUVARIMIZ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN KULLANILMAKTADIR.
Diğer Hususlar
ilkokul ve Ortaokul aynı binada olduğu için derslik sayısı ilkokula yazıldı (34)